Pentinge Kustomisasi

Kaluwihan sing disesuaikan miturut syarat pelanggan:

1. Rega opsional: pelanggan bisa ngatur gaya kanthi rega sing cocog miturut klompok konsumen, supaya bisa ngerteni luwih akeh ruang bathi.

2. Kain opsional: adat bisa milih kain sing digunakake kanthi bebas lan fleksibel, miturut kahanan asline dhewe kanggo milih kain sing dipengini, macem-macem persyaratan kain bisa diraih, pengin entuk efek klambi, bisa uga ditampilake liwat kain!

3. Warna opsional: warna uga luwih bisa nggabungake elemen populer ing musim iki, miturut macem-macem karakteristik gaya, pilih sing luwih modis, luwih cocog kanggo gaya warna kain iki.

4. Gaya opsional: pelanggan bisa milih saka gaya sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kita, lan uga bisa ngrancang gaya miturut kabutuhane pelanggan. Desainer bakal komunikasi karo pelanggan, ngerti gagasan pelanggan lan terus nambah gambar desain, nganti klambi. Ing proses iki, desainer bakal ngupayakake inovasi kanthi rinci, kanggo nggambarake keragaman gaya lan mode. Mode kebebasan kerja iki cukup gedhe, para pelanggan bisa entuk gaya sing disenengi. Sanalika, nganti maksimal supaya ora mbaleni gaya ing pasar, kepenak bakal luwih dhuwur.

5. Jinis versi opsional: macem-macem gaya busana ing versi uga beda-beda, supaya luwih bisa nggambarake efek busana, divisi edhisi profesional kanthi sukses awal bakal adhedhasar efek saka nyoba terus nyetel versi ing kapan wae, kanggo mesthekake tata letak sandhangan sing bener, supaya entuk efek nyandhang sing paling becik. Yen dibandhingake karo klambi biasa ing pasar, gaya lan pola sing digawe sesuai karo kebutuhan pelanggan luwih apik ing katrampilan lan gaya klasik, sing bisa nyukupi permintaan pasar.


Wektu kiriman: Mar-25-2021