Perusahaan kami bakal dadi kabutuhan pelanggan lan desain busana, teknologi, kain gabungan, terus diluncurake sesuai karo karakteristik desain pakaian pribadi pelanggan.

babagan
kita

Kita perusahaan ekspor sandhangan sing kuwat, perusahaan ngoperasikake bisnis ekspor perdagangan manca sajrone pirang-pirang taun, utamane kanggo riset lan pengembangan, produksi, manajemen pria mode lan wanita paling dhuwur. Perusahaan kami bakal dadi kabutuhan pelanggan lan desain busana, teknologi, kain gabungan, terus diluncurake sesuai karo karakteristik desain pakaian pribadi pelanggan, miturut kebutuhan nyata para tamu kanggo nyetel (kayata: gaya, teknologi khusus, syarat rega… )…

warta lan informasi