Warta

  • Pangopènan Jaket Down Saben

    1, Reresik garing Jaket mudhun bisa dicuci garing yen dituduhake. Bisa diresiki nalika jaket mudhun duwe noda serius, nanging kudu dikirim menyang kebersih profesional kanggo ngresiki, supaya ora ana kerusakan jaket mudhun sing disebabake amarga prosedur pembersih ...
    Waca liyane
  • Ciri-ciri Jaket Wanita Beda Versi

    Tipe A Tipe profil busana ditondoi kanthi jas lan jas tanpa pinggul, utawa garis pinggul sing rada, lan hem amba. Sampeyan mung bisa nyoroti awak utawa pinggul ndhuwur sing lancip, nanging uga nutupi weteng, kanthi visual entuk efek langsing, ndhelikake cacat awak. Ringkesan sakabehe yaiku ...
    Waca liyane
  • Pentinge Kustomisasi

    Keuntungan sing disesuaikan miturut syarat pelanggan: 1. Rega opsional: pelanggan bisa ngatur gaya kanthi rega sing cocog miturut klompok konsumen, supaya bisa luwih ngerti ruang bathi. 2. Kain opsional: khusus bisa milih kain kanthi bebas lan fleksibel ...
    Waca liyane