Babagan Kita

Beijing Qinghuahaichuang Trade Trade asing Co., Ltd.

Kita perusahaan ekspor sandhangan sing kuwat, perusahaan ngoperasikake bisnis ekspor perdagangan manca sajrone pirang-pirang taun, utamane kanggo riset lan pengembangan, produksi, manajemen pria mode lan wanita paling dhuwur. Perusahaan kami bakal dadi kabutuhan pelanggan lan desain busana, teknologi, kain gabungan, terus diluncurake sesuai karo karakteristik desain busana pelanggan, miturut kebutuhan nyata para tamu kanggo nyetel (kayata: gaya, teknologi khusus, syarat rega. .. ...).

Saiki umume kabeh pembeli duwe masalah, yaiku angel golek mitra kerja bareng jangka panjang sing andal. Biasane, ora ketompo carane akeh jumlah, panuku pengin kerja langsung karo pabrikan, supaya minimalake biaya tuku. Nanging persaingan ing pasar saiki ora mung rega. Saben pembeli ngupayakake nampilake produk unik sing cocog kanggo panuku. Nanging pabrik pamrosesan tradisional ora bisa nyedhiyakake layanan kasebut. Amarga prekara iki, perusahaan saiki wis nyiyapake produksi lan riset lan pangembangan ing salah sawijining model bisnis, bisa menehi layanan ing ngisor iki:

about us
about us
about us
about us

1. Nyedhiyakake produk spot merek dhewe.

2. Ngatur lan ngasilake produk dhewe miturut syarat sing dituku.

3. Ngembangake lan ngasilake produk anyar miturut syarat sing dituku

about us05
about us01

Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kami nyedhiyakake meh 1 yuta potongan jaket pria lan wanita, jaket katun, jaket trench, jaket tunggal lan gaya liyane kanggo akeh perusahaan terkenal ing Rusia, Turki, Ukraina, lsp. Kanthi kualitas produk sing unggul, tanggal pangiriman pas wektune lan layanan wicaksana ing mangsa, perusahaan kita wis menang muji lan dateng pelanggan.

Pabrik kita dununge ing provinsi anhui kutha anqing, minangka salah sawijining pusat tekstil ing China. Aula pangembangan lan pameran produk dununge ing Beijing. Kajaba iku, perusahaan kami duwe perwakilan Rusia permanen ing Moskow, kita bisa ngrembug babagan kerja sama lan rincian produk miturut penake kapan wae.

Kita terus nggedhekake skala produksi lan operasi sekaligus, nanging uga terus ningkatake efisiensi produksi, kanthi nyengkuyung tuwuhing lan pangembangan karyawan. Perusahaan duwe klompok desainer sandhangan sing luar biasa, sawetara tim manajemen profesional, klompok pekerja operasi skrining ketat, bakal, kaya biasane, njogo filsafat bisnis profesional, konsentrasi, fokus, gumantung karo tim manajemen sing apik, semangat inovasi sing luar biasa perusahaan, nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing apik.

Pengin kerja sama kita?