Pangopènan Jaket Down Saben

1, Reresik garing

Jaket mudhun bisa di resiki yen wis dituduhake. Bisa diresiki nalika jaket mudhun duwe noda serius, nanging kudu dikirim menyang kebersih profesional kanggo ngresiki, supaya ora ana kerusakan jaket mudhun sing disebabake amarga prosedur lan deterjen garing sing ora cocog utawa asor.

2, ngumbah banyu

Jaket mudhun sing ditandhani ora garing bisa dicuci nganggo banyu nalika ana noda sing serius, nanging kudu dicegah kanthi ngumbah mesin. Ora gampang ngresiki jaket nganggo mesin cuci. Bakal ngambang lan ora bisa direndhem ing banyu, mula sawetara papan angel diresiki lan sisih njero bakal ora rata. Cara paling apik utawa wisuh tangan, papan sing luwih reged kanggo fokus ngresiki. Nalika ngumbah, priksa suhu banyu aja nganti dhuwur banget, pilih produk cuci netral sing entheng kanggo rendhem jaket mudhun, lan pungkasane ngresiki nganggo banyu sing resik kaping pirang-pirang kanggo ngilangi residu deterjen. Ngresiki jaket nganggo andhuk garing kanthi alon nyedhot banyu, lebokake srengenge utawa papan sing garing kanggo garing, elinga ora kena srengenge. Yen wis garing, tepuk permukaan jas kanthi alon-alon nganggo tongkat cilik kanggo mulihake lelembut sing asli.

3, toko

Aja asring ngumbah jaket mudhun.

Bungkus jaket mudhun kanthi ambegan lan simpen ing panggonan sing garing yen ora nganggo. .

Nalika udan utawa udan, jupuk jaket saka lemari kanggo menehi hawa supaya ora ana bintik-bintik jamur.


Wektu kiriman: Mar-25-2021