Ciri-ciri Jaket Wanita Beda Versi

Tipe A

Profil klambi Tipe ditondoi nganggo jas lan jas tanpa pinggul, utawa garis pinggul, lan hem sing amba. Sampeyan mung bisa nyoroti awak utawa pinggul ndhuwur sing lancip, nanging uga nutupi weteng, kanthi visual entuk efek langsing, ndhelikake cacat awak. Ringkesan umume ringkes lan jelas. Gaya tipe-dawa dawa duwe efek segmentasi proporsi awak manungsa sing luwih apik, sing bisa nyorot sikil wanita sing langsing. Umumé, sandhangan siluet jinis A bakal nggawe efek elegan, alus lan enom kanggo wanita, sing luwih romantis lan murni.

Jinis  H

Profil garmen jinis H, uga dikenal kanthi profil kothak, ditondoi kanthi lurus munggah lan mudhun kanggo nggawe kontur persegi dowo, nutupi lekuk dada, pinggul lan pinggul, lan liya-liyane. Ora ana garis pinggang, versi sing resik lan apik, nampilake santai lan kaendahan dinamis sing elegan, nyaman lan santai. Sandhangan tipe H pancen apik gayane. Kanthi ciri lurus munggah lan mudhun, nggawe wong katon langsing lan tampan, lan nggambarake macem-macem gaya.

Ketik 0

Profil busana tipe O minangka profil populer sing paling populer ing taun-taun pungkasan. Nglirwakake garis pinggang, ekspansi pinggul nyorot model garis gedhe, ora nyebabake hemline lan garis pundhak, nggawe efek wujud bentuk zaitun sing padha utawa kepompong ulat sutra, minangka lembaran joker sing ora bisa dienggo ing mangsa adhem. Bakal ngidini wanita katon sopan, rasane mirasa; Utawa nggawe kaendahan klasik retro. Kajaba iku, amarga profil sandhangan kepompong sing ditambahi, bisa nyebabake efek ndhelikake sing apik, mula sandhangan kepompong luwih becik kanggo nutupi cacat awak manungsa.

Jinis  X

X minangka lemari klambi musim dingin dhasar kanggo wanita modis. X liwat pundhak (kalebu dodo) pelayanan lan hem nggawe transaksine berlebihan, pinggul dikencengi, saengga tampilan sakabehe nuduhake munggah lan mudhun bagean sing gedhe banget, model cilik. Mbiyantu banget kanggo negesake garis pinggang wanita, lan cara nganggo klambi sabuk ing pinggul negesake babagan proporsi lan struktur awak, sing selaras karo lekukan anggun wanita kasebut. Dadi X minangka musim salju wanita lan siluet sing digoleki.


Wektu kiriman: Mar-25-2021